PS4 12.02 CD ile kırılan cihaz için yardım talebi.

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 4 Yardım kategorisinde emirhan01101 tarafından oluşturulan PS4 12.02 CD ile kırılan cihaz için yardım talebi. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 36 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 4 Yardım
Konu Başlığı PS4 12.02 CD ile kırılan cihaz için yardım talebi.
Konbuyu başlatan emirhan01101
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan emirhan01101

emirhan01101

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 15, 2026
4
0
1
Herkese öncelikle iyi günler Abilerim ;

Bugun ps4 cihaz satın aldım 12.02 Sürümlü cd ile kırılma işlemi yapılıyor içinde 3 adet oyun var Sistem yazılımı kısmına tıkladığımda HEN.11.02 Yazıyor PS4-872 isimli cihazım İlk defe Ps4 slim aldım ve nasıl oyun indireceğimi bilmiyorum sayfada birazcık gezdim oyun linkleri var Part 7 8 adet ama tam olarak nasıl kuracağımı yada indireceğimi bilmiyorum Türkçe yama nasıl yapacağımı bilmiyorum ilk defa PS4 aldığım için acemilik çekiyorum bu konuda bana yardımcı olurmusunuz öğretici bir kaynak varmı forumu gezdim birazcık ama anlamadım Daha önce açılmış bir konuysa affedin fakat Bulamadığım için oyun indirip kuramıyorum cihaza bilmiyorum nasıl yapıldığını bu konuda bana yardımcı olurmusunuz yaşadığım yerde Ps4 dükkanı var oyun başı 400 TL fiyat istedi buda benim bütçemi aşıyor stor dan alsam indirimde daha uyguna denk gelecek oyunlar bu konuda bana yardımcı olurmusunuz. Şimdiden Çok teşekkür ederim İyi günler İyi çalışmalar